leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
Overzicht voor Film! programma
lijn
categorie zaterdag 01 oktober 2022 - Film!
Bacchus Filmavond Easy Rider

Get your motor runnin’, Head out on the highway, Lookin’ for adventure And whatever comes our way. Stel je eens voor: de wind in je gezicht, een goede vriend aan je zijde. De wereld draait alleen om jou, de eindeloze weg en je Harley Davidson. De film ‘Easy Rider’ vertegenwoordigt het ultieme vrijheidsgevoel dat oprukte toen de hippiecultuur zijn intrede deed in de Amerikaanse samenleving.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 05 november 2022 - Film!
Bacchus Filmavond Belfast

De dramafilm Belfast gaat over de 9-jarige Buddy, die aan het einde van de jaren 60 samen met zijn familie in de hoofdstad van Noord-Ierland woont. In zijn straat wonen protestanten en katholieken door elkaar, iets waar extremistische protestanten een stokje voor willen steken. De sfeer wordt dan ook steeds grimmiger!
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 07 januari 2023 - Film!
Bacchus Filmavond Nightmare Alley

Nightmare Alley is een beklemmende reis naar de duistere hoekjes van de menselijke ziel. Dit verhaal over wraak, schuld en boete grijpt je naar je strot en laat niet meer los.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 04 februari 2023 - Film!
Bacchus Filmavond Elvis

Elvis Presley "De King of Rock and Roll", de zanger die aan het begin van zijn carrière in de jaren 50 in de Verenigde Staten altijd zorgde voor ophef tijdens zijn optredens. Dit vanwege zijn lenige en wilde heupbewegingen en zo de Rock en Roll muziek onder jongeren razend populair maakte.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 04 maart 2023 - Film!
Bacchus Filmavond Top Gun Maverick

Tom Cruise stapt weer in de straaljager en doet als Maverick alles wat je van hem verwacht, een macho held met prachtige luchtgevecht scènes.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 01 april 2023 - Film!
Bacchus Filmavond Don't Look Up

Don't Look Up biedt een sterke analogie over hoe media, politiek en grote bedrijven het gevaar van de klimaatcrisis niet kunnen of willen zien.
[lees verder »]


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©