leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
SNÖ + Hasty Marriage + Baloo

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 12 november 2022
lijn

Bacchusactivity Op deze avond maar liefst 3 bands. Een band die al 18 keer gestopt zou zijn en mooie nieuwe formaties met oude, bekende muzikanten uit Aalsmeer en omstreken: SNÖ, Hasty Marriage en Baloo!

Koop hier een ticket!

SNÖ:
Flashback naar ‘coronatijd (we dachten ervan af te zijn, maar het was niet zo)’, plaats van handeling: vlak buiten de supermarkt (het mondkapje mag buiten af, maar wel afstand houden); “Hoe gaat het eigenlijk met jou?” “Ja wel goed hoor, maak jij nog een beetje muziek?” “Eh... nou... in m’n eentje op zolder... beetje sneu...”
Fastforward naar 2022; Tuurlijk, het virus waart nog wel zo’n beetje rond, maar intussen staat ook heel de wereld letterlijk en figuurlijk in brand en maalt bijna niemand meer om een kuchje meer of minder. Dus wat doe je dan? Dan begin je een bandje! Met rockster ambities en een wereldtournee in het vooruitzicht? Welnee, SNÖ ambieert niets meer of minder dan lekker samen muziek maken en daar anderen van laten genieten – en met anderen bedoelen ze dan niet alleen de buren. Wat voor muziek kunnen we dan verwachten? Leuke liedjes dus. Met Merel Meijdam, Ab Hansen, Job Tas en Martijn Stuiver.

Hasty Marriage:
In 1989 begonnen in Aalsmeer als een stelletje schoolvrienden die muziek wilden gaan maken om meisjes te scoren. 15 jaar later waren zij uitgegroeid tot een volwassen band met zowel een arsenaal aan eigen (pop/rock) nummers als covers (jaren 70/80/90).
'Uitgegroeid' mag hier letterlijk worden genomen... Helaas was de rek eruit. De zanger vertrok. De band bestond niet meer.
Totdat het ergens in 2017 weer begon te kriebelen en de bandleden for old times sake weer eens een datum prikten om wat te gaan spelen, en wel in een speciaal alleen voor hen gereserveerd Bacchus! Dat klikte meteen weer: het werd een magische avond, alsof de tijd had stilgestaan. Recent heeft de band in de Duyker het naprogramma verzorgd van De Dijk.
Hasty Marriage bestaat uit de broers Bas (zang/gitaar) en Boris Bouwense (sax/zang), de broers Job (bas) en Cees Tas (drums) en Marco van der Peet (gitaar/hammond/mondharmonica).
Pak je kans, want het zou zomaar (weer) eens de állerállerállerlaatste keer kunnen zijn..

Tickets € 5,-

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Meer van Bacchus da Musica:
zaterdag 12 november 2022 SNÖ + Hasty Marriage + Baloo
vrijdag 25 november 2022 Yorgos Valiris
zaterdag 18 februari 2023 NinaLynn
vrijdag 17 maart 2023 VELÜR


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©