leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Anuar - Eerlijk

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 06 maart 2021
lijn

Bacchusactivity Stand up comedian Anuar speelt op één zaterdag twee keer zijn voorstelling Eerlijk.

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zijn programma zal Anuar op een dag twee voorstellingen spelen – om 19.30 en 21.30 uur.

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven.
Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan is hij terug met alweer zijn 6e avondvullende solovoorstelling EERLIJK. Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten: hij is vader geworden en heeft twee succesvolle boeken geschreven.

Daarnaast heeft hij als eerste Nederlandse stand up comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Camarettten Festival gewonnen. Tevens heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday een succesvolle tour achter de rug genaamd 'Ramadan conference' - ook op televisie. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.

De pers en publiek over een avondje Anuar: ‘Spannend, ongepolijste en rauwe stand up. Een gretige grappenmaker, hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen.'

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: € 15 in de KCA ticketshop.

Let op! De planning kan aangepast worden. Geïnitieerd door Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer. Koop je kaartjes online in de KCA ticketshop.

Meer van KCA Cabaret:
zaterdag 20 februari 2021 Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis
zaterdag 06 maart 2021 Anuar
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Jasper van Kuijk, Fabian Franciscus, KCA Cabaret, Anne Neuteboom, Andries Tunru
, Pieter Verelst, Janneke de Bijl, Kees van Amstel, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©