leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Optreden gaat helaas niet door, meer nieuws volgt.

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 07 november 2020
lijn

Bacchusactivity
Dat de band Hasty Marriage optreedt in Bacchus mag best bijzonder genoemd worden; de band bestaat namelijk al zestien jaar niet meer..!

In 1989 begonnen in Aalsmeer als een stelletje schoolvrienden die muziek wilden gaan maken om meisjes te scoren. 15 jaar later waren zij uitgegroeid tot een volwassen band met zowel een arsenaal aan eigen (pop/rock) nummers als covers (jaren 70/80/90).

'Uitgegroeid' mag hier letterlijk worden genomen... Helaas was de rek eruit. De zanger vertrok. De band bestond niet meer.

Totdat het ergens in 2017 weer begon te kriebelen en de bandleden for old times sake weer eens een datum prikten om wat te gaan spelen, en wel in een speciaal alleen voor hen gereserveerd Bacchus! Dat klikte meteen weer: het werd een magische avond, alsof de tijd had stilgestaan. Recent heeft de band in de Duyker het naprogramma verzorgd van De Dijk.

Hasty Marriage bestaat uit de broers Bas (zang/gitaar) en Boris Bouwense (sax/zang), de broers Job (bas) en Cees Tas (drums) en Parco van der Peet (gitaar/hammond/mondharmonica).

Nu gaan zij geheel Corona-style Bacchus XL vermaken met hun en andermans muziek. Pak je kans, want het zou zomaar (weer) eens de állerállerállerlaatste keer kunnen zijn..

lijnBacchus da Musica begint om 19:00 (zaal open om 19:30)
De toegangsprijs bedraagt: zie boven!

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©