leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
The Men Unplugged

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 09 november 2019
lijn

Bacchusactivity he Men - unplugged bestaat uit Gerrit van der Spaan op gitaar en zang en George reijnders op de bluesharp. Dit duo heeft een geheel eigen sound en speelt (h)eerlijke nummers met blues traditionals en eigen nummers.

Gerrit van der Spaan
geboren in Amsterdam en speelt sinds z’n 12e jaar gitaar. in de jaren 80 heeft hij de 'mean town blues band' opgericht en speelde later in 'a CrossRoads deal. Hij treedt zo nu en dan nog op met zijn eigen band 'de Beaverhunt Blues Band'.

George Reijnders
geboren in Hoofddorp, bespeelt sinds 2005 de bluesharp en ook wel bekend als mede organisator van de Harmonica Meetup Group Holland. GEORGE speelt sfeervolle blues op zijn harp, met de sound van de oude meesters.
Weekend
In mei 2013 zag hun eerste CD "Weekend" het levenslicht met daarop eigen werk maar ook vertolkingen van o.a. Rory Callaghers Western PLains, de traditionals House of the Rising Sun en going up the country.

On the Road
Met de uitbreiding van het repertoire werd het tijd om weer een aantal nieuwe nummers vast te leggen op de nieuwe CD "On the Road".

The Men - Unplugged staan garant voor (h) eerlijke semi-akoestische blues!

Bekijk de website »

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 21:00)
De toegangsprijs bedraagt: zie boven!

Deze activiteit wordt geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Laat Maar, Frisbee
, (v/h) Akoestiese Avonden, (v/h) Akoestiese Avonden, Mister Boogie Woogie band!, The Men Unplugged, Another Roadside Attraction
, Hank $ Cash, Boxin' the Vox
, Diona Fox and her Ragdolls
, Billie's Wild Bounce, Brand Ares
, Arthur Ebeling & Peer Wassenaar, The Whatts, JaMiJa XL, Aodhan, John F Klaver Blues Band
, Nieuwjaarsborrel met Taek Blank & Frank, Bacchus da Musica, Laatste werkdag met Wil Straathof blues band, Zydeco La Louisiane, GIGS, Afsluiting Seizoen 2017 - 2018 met , Frisbee, Arthur Ebeling & Peer Wassenaar,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©