leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Bierproeverij Donker en nat

Proeverij in Cultureel café Bacchus op vrijdag 18 oktober 2019
lijn

Bacchusactivity De dagen worden razendsnel korter. Het regent en tis mistig. De bladeren van de bomen worden eerst mooi maar vallen toch bij de volgende stormachtige dag. Herfst. Tijd voor een bock. Of 2. Of 6?

Vrijdag 18 oktober wordt er weer geproefd met welk bockbier je wel thuis kan komen.
Het thema is Nat en Donker, verwijzend naar de donkere bockbieren en de natte jassen in de gang. Of naar donkere dagen en heerlijk gerstenat, dat mag je zelf invullen
De proeverij begint om 21:30. We proeven 6 bieren. Zoals gebruikelijk is elk bier vooraf getest en beschreven door onze eigen biergoeroe Erna. Bij elke biertje wordt ook een lekker hapje geserveerd om de smaak nog beter tot zn recht te laten komen.
Om mee te mogen doen betaal je € 15, daar zijn de bieren en de hapjes de mooie verhalen en de gezelligheid bij inbegrepen.

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

9 + 4 =  (vul de optelsom in)

lijnProeverij begint om 21:30 (zaal open om 21:00)
De toegangsprijs bedraagt: € 15,-

Deze activiteit wordt geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Bierproeverij, Proeverij, Bierproeverij, Bierproeverij, Wijnproeverij Zuid Afrika, Whiskytrail door Schotland, Bierproeverij, Bierproeverij, Cultureel Bierproeven....... , Proeverij 6 Whisky's, Cultureel Bierproeven......., Cultureel Bierproeven....... ,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©