datum>CURDATE()-1 CC Bacchus
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Emailnieuws van Cultureel Café Bacchus

Altijd op de hoogte van activiteiten in de komende twee weken. Ook de film titels!


> KLIK OM JE AAN TE MELDEN <

Je mail wordt alleen gebruikt voor Bacchus nieuws. Afmelden kan altijd in de nieuwsbrief.

Steun Bacchus

Rabo ClubSupport

Stem van 4 tot 25 oktober voor Bacchus op rabo-clubsupport.nl

Licht geluid en filmtechnici gezocht

Interesse in live muziek?

Hier is je kans! Word wegwijs in onze geluidsinstallatie met 16-kanaals Soundcraft mengtafel en 24-kanaals lichttafel. Je bent snel in staat zelfstandig de techniek van een optreden te verzorgen, op zaterdagavond (soms vrijdag). Ervaring niet noodzakelijk, wel enthousiasme voor techniek en theater. Voor de balans in het team heeft de leeftijd 20-40 jaar de voorkeur.

vh Akoestische Avonden 2022 LIVESTREAM

Wat hadden we 29 januari 2022 een feestje met Hein Meijer​, de Hobo String Band en de Remband met een LIVE-stream vanuit Cultureel Café Bacchus XL!HM Coatings

Dankzij de verf van HM Coatings voelt ook Bacchus XL als thuis!binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zaterdag 1 oktober 2022  //  Film


Bacchus Filmavond
Laat je verrassen, of vraag om de filmtitel.Koop hier een ticket!
Om de kaartjes goedkoop te houden heeft Bacchus geen licentie om vooraf de filmtitel te publiceren. We kiezen onze films met zorg, dus je kunt altijd de gok wagen en je laten verrassen. Toch weten wat we draaien? Vraag tijdig de film info per mail en vermeld de vertoningsdatum. Beter nog: neem nu een abonnement op de Bacchus-nieuwsbrief! Omdat deze aan jou persoonlijk is gericht, mag Bacchus daarin wel alle film-informatie geven. Zo ontvang je iedere week alle Bacchus-activiteiten en weet je altijd welk film er draait.
Koop hier een ticket!
Film begint om: 20:30  //  zaal open 20:00   //  Toegangsprijs: € 5,00Bacchus Aktiviteit
zaterdag 8 oktober 2022  //  Proeverij


Bierproeverij

  //  The Bacchus Way
Eindelijk, we mogen weer. En het kan weer. Bierproeverij in Cultureel Café Bacchus. Na een zware avond proeven zijn er 6 bieren geselecteerd. Een diverse selectie kunnen we wel zeggen.Koop hier een ticket!
Van Bok naar Porter, van Stout naar Dubbel. Mooi donker is de overeenkomst tussen deze bieren. Zoals je van ons gewend bent zijn er kleine hapjes uitgezocht om de smaak te versterken of juist te neutraliseren. Bierproeven is natuurlijk een serieuze zaak. Maar bij Bacchus maken we er natuurlijk vooral een gezellige avond van. Toegang bedraagt €17,50, zaal is open om 20:30, de proeverij start om 21:00 Voor laatkomers wordt een 2e ronde gehouden. Koop hier een ticket!
Proeverij begint om: 21:00  //  zaal open 20:30   //  Toegangsprijs: € 17,50Bacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina